EM Projectes Didàctics

Recursos digitals per millorar els processos d'aprenentatge

Inici > Notícies

Notícies

06/11/2017

Yukan ha estat premiada en la VIII edició dels Premis Corresponsables.

La nostra aplicació Yukan, que anima els joves a desconnectar el mòbil per connectar-se amb projectes socials, ha estat finalista en la VIII edició dels Premis Corresponsables!

06/11/2017

Aquest curs 2017-18 celebrem els 10 anys de Xim i Xesca, el programa de foment a la lectura!

10 anys animant els nens i nenes a llegir i ajudant-los a endinsar-se en el món dels llibres!

20/09/2017

Diari EL MUNDO 09.2017

20/04/2017

Un any més hem organitzat el joc lector LA TORRE DE LLIBRES!

Entre tots els nens i nenes de les escoles i biblioteques participants, volem llegir tants llibres com per fer una torre tan alta com la Sagrada Família!

http://www.ximixesca.com/torredellibres

 

21/12/2016

Yukan, una App per desconnectar del mòbil tot connectant amb projectes socials.

A EM Projectes Didàctics acabem d’estrenar una aplicació per animar els joves a fer un us responsable del mòbil fent-los partícips de projectes socials.

 

YUKAN (www.yukanapp.com/ca/) és una nova aplicació mòbil dirigida principalment a nens i joves que promou l’ús responsable de les tecnologies a l’hora que genera consciència social. L’aplicació recompensa els minuts de desconnexió dels usuaris amb donacions a diverses causes socials. L’ús de l’aplicació consisteix en el desús del mòbil, bloquejant les funcions durant el període de temps seleccionat.

Data última actualització : 6 11 2017 | © EM Projectes Didàctics SL. Tots els drets reservats | Disseny moondog comunication

b-corporation