EM Projectes Didàctics

Recursos per millorar els processos d'aprenentatge

Xanet

Eina per ajudar el teu fill/a a agafar l'hàbit lectorTim y Tina integra llibre i Internet per donar a la lectura un entorn de joc divertit i atractiu, de manera que llegir es vagi convertint per al nen en un hàbit, una diversió.

L’alumne entra a Tim y Tina amb el seu codi d’accés un cop ha llegit un llibre, per respondre el qüestionari sobre la seva trama i comprovar que l’ha entès. Si respon bé, aconsegueix punts lectors!

> Els punts lectors estimulen el valor de l’esforç i incentiven el nen a seguir llegint.

> Els punts són l’eina que permet al mestre detectar problemes de comprensió i fomentar la lectura entre els seus alumnes.

A Tim y Tina hi ha qüestionaris de llibres en castellà per a lectors des de 5 fins a 16 anys, de moltes editorials i d’autors d’arreu del món.

Aprofitem tots els avantatges que les noves tecnologies posen al nostre abast, però no oblidem formar els nostres alumnes en la comprensió lectora des de l’escola i també des de casa perquè les sàpiguen utilitzar.

Data última actualització : 13 08 2019 | © EM Projectes Didàctics SL. Tots els drets reservats | Disseny moondog comunication